ACADEMIA
DE DEZVOLTARE A
INTELECTULUI

Educația altfel

Studii offlineStudii online

83680

Cursanți

5000

Profesori atestați

20

Țări

9

Ani în educație

De ce noi?

Cu AMAKIDS copii asimilează cu ușurință informații noi, capătă experiență nouă și abilități unice.

Viteza de percepție și procesare a informațiilor de către cele două emisfere ale creierului crește.

Copiii încep să se concentreze mai bine, se descurcă cu temele pentru acasă mai repede și crește încrederea în sine.

ÎNVĂȚARE FĂRĂ EFORT

Dezvoltarea noilor abilități

Învățare distractivă și îmbunătățirea notelor școlare

Economisirea timpului

Obținerea rezultatelor rapide

PRIMII PAȘI

Aplică
acum

1

Solicită
o consultație

2

Solicitați
o lecție probă gratuită

3

Începeți
cursul

4

Lecțiile noastre

PĂRERI

Desislava

5.0 Evaluare

Copilului meu îi place să meargă la cursuri. Profesorii sunt experimentați și rezultatele sunt minunate.

Anna

5.0 Evaluare

Aplicație grozavă de învățare, foarte interesantă și cu multă informație pentru copii! Ne plac subiectele „Știați că” după fiecare lecție!

Natalia

5.0 Evaluare

O platformă online foarte convenabilă, intuitivă, ușor de accesat, care permite copiilor să învețe și să se dezvolte prin gamificare. Părinții se pot alătura și ei la procesul de învățare.

Evaluarea noastră

REZUMAT VIDEO

ÎNTREBĂRI ȘI RĂSPUNSURI FRECVENTE

Unde se află AMAkids?

Compania AMAKids este reprezentată în 18 țări, iar sediul central este situat în Paphos, Cipru.

Cine predă la AMAkids?

Formatorii AMAkids sunt specialiști cu experiență, calificați, care urmează o pregătire minuțioasă și trec examene la disciplinele lor, predând și utilizând toate facilitățile platformei AMAkids. Formatorii noștri sunt pasionați de munca lor și își ghidează cursanții către rezultate strălucitoare!

De ce am nevoie pentru a începe să învăț la AMAkids?

Tot de ce ai nevoie pentru a începe dezvoltarea cunoștințelor la AMAkids este dorința ta de a fi cel mai bun! Învățarea la AMAkids va deveni un mare pas către un viitor strălucit! Alegeți un format de învățare convenabil pentru dvs.: online sau offline. Lăsați cererea dvs. pe site-ul nostru web, iar experții noștri vă vor contacta.

Programul cursurilor la AMAkids

Confortul și comoditatea sunt importante pentru părinte și copil. Părintele trebuie să știe că copilul său este supravegheat de un profesor profesionist, că lecțiile sunt într-un format interesant și că rezultatele cu siguranță vor fi atinse! Echipa AMAKIDS a dezvoltat nu numai metode și materiale educaționale eficiente, dar a permis elevilor să aleagă singuri ziua și ora pentru cursuri, astfel încât toată lumea să poată începe cursul la un moment convenabil, iar părinții să nu fie nevoiți să-și facă griji pentru problemele organizatorice. După cumpărarea unui curs, găsiți imediat un program convenabil pentru dvs. Dacă există dificultăți și nu există posibilitatea de a participa la lecție, o puteți reprograma oricând pentru o altă zi, principalul lucru este să avertizați profesorul cu 8 ore înainte de lecție.

Învățare online vs offline: care este mai bună pentru copil?

În zilele noastre există două modalități de studiu - online și offline. Fiecare dintre ele are propriile sale avantaje - dar totul depinde de particularitățile copilului. Un copil se poate bucura să studieze într-un grup de copii la fel de activi; îi place să comunice și să lucreze cu alți copii. Pe de altă parte, există și acei copii care memorează mai bine materialul dacă profesorul lucrează cu ei unu-la-unu. Pentru ei este confortabil atunci când nu există străini și alți copii, când toată atenția profesorului este doar pentru un singur copil. Cu orice altă formă de educație, este dificil pentru astfel de copii să se concentreze – s-ar putea simți stânjeniți din cauza lipsei de atenție, doar din cauza altor copii. O abordare individuală aduce într-adevăr un rezultat bun muncii. AMAkids are ambele formate educaționale, astfel încât toată lumea poate alege educația exactă care va aduce cel mai mare beneficiu. Indiferent de alegere, fiecare copil va putea participa la provocări pe platforma noastră online, va putea juca jocuri interactive și va participa la competiții.

Care sunt avantajele cursului online AMAkids la ARITMETICA MENTALĂ?

Lecțiile de aritmetică mentală pentru copii sunt ținute pe o platformă unică de joc care nu va lăsa pe nimeni indiferent. O platformă modernă de jocuri vă permite să învățați un program individual pentru fiecare copil. După o lecție de probă, profesorul (formatorul) va alege un program de curs cu plan educațional. Sesiunile zilnice de antrenament sunt înregistrate pe platformă, iar dinamica și rezultatele antrenamentului se pot vedea după prima lecție! Utilizarea aplicației sincronizate Amakids online-abacus și a simulatoarelor de joc pe platformă va face fiecare lecție interesantă și captivantă, atât lecția cu formatorul, cât și antrenamentul de sine stătător. Încercați lecția noastră de probă gratuită!

Care sunt avantajele lecțiilor de limba engleză online AMAkids?

Cursurile de limba engleză online le permit copiilor nu numai să învețe o limbă străină eficient, ci și să se distreze. La urma urmei, învățarea prin intermediul platforma AMAkids se bazează pe metode moderne și pe un mediu de învățare și joacă, care nu include memorarea obișnuită a cuvintelor și regulilor. Principalul avantaj al cursului de engleză online la AMAkids este platforma interactivă. Le permite copiilor să studieze eficient și să se întoarcă la orice material la un moment convenabil. Nici un copil nu va pierde informația, pentru că are posibilitatea recapitulării ei.

Alte întrebări?

Completați formularul pentru înregistrare. VĂ VOM CONTACTA ÎN CEL MAI SCURT TIMP

Trimiteți cererea dvs. pentru lecții offlineTrimiteți cererea dvs. pentru lecții online

Leave your request

Submit your data & we will contact you shortly

Wrong data
Wrong data
Wrong data
Letonia
Lituania
Polonia
Bulgaria
Republica Cehă
Italia
Azerbaidjan
Germania
Spania
Slovacia
Ungaria
Bangladesh
Franța
Statele Unite ale Americii
Canada
Republica Moldova
Turcia
Cipru
Malta
South Africa
Wrong data
Wrong data
Wrong data
Wrong data
Sending...

By submitting this form you agree that the company can process your personal data and send you news, information and advertising/promotional materials.

Leave your request

Submit your data & we will contact you shortly

Wrong data
Wrong data
Wrong data
English
Русский
Українська
Slovenský
Ελληνικά
Magyar
Le français
Български
Español
Deutsch
Latviešu
Lietuvių
Čeština
Română
Wrong data
Wrong data
Sending...

By submitting this form you agree that the company can process your personal data and send you news, information and advertising/promotional materials.